Onze vrienden

Iedereen heeft vrienden nodig, wij ook.

Vrienden die ons onvoorwaardelijk helpen en er met ons voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een magisch moment beleven.

Wij hebben vriendschap gesloten met zakelijke én maatschappelijke partners en ondersteunen elkaar op verschillende gebieden.

Samen met onze vrienden kunnen wij nog meer bereiken!

“Het is een mooi klein gebeuren, met een groots effect!”

Mirjam van Gent, Hoofd Pedagogische Zorg Beatrix Kinder Ziekenhuis UMCG Groningen

Zakelijke partners

Wij zijn super trots dat er bedrijven zijn die met ons willen samenwerken. De één ondersteunt ons met geld of producten, de ander met kennis of expertise.

Fondsen

Ieder jaar maken verschillende fondsen het mooie werk van onze stichting mogelijk door een financiële bijdrage te leveren. Daarvoor zijn we de fondsen enorm dankbaar. Hieronder een overzicht met fondsen uit de afgelopen jaren. Er zijn ook fondsen die graag anoniem willen blijven, zij ontbreken vanzelfsprekend in dit overzicht.

Maatschappelijke partners

VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND – PROJECT Time4You

Time4You is gericht op empowerment van en belangenbehartiging voor vluchtelingenkinderen in de AZC’s. Binnen dit project organiseren we wekelijkse groepsbijeenkomsten waarin we met de kinderen in gesprek gaan over diverse thema’s. Zo hebben we ook toekomstdromen en talenten als thema, waarbij stichting Tekenen voor Kinderen aansluit. Tijdens deze bijeenkomsten gaat een tekenaar individueel in gesprek met de kinderen over hun toekomstdromen dan wel talenten. De tekenaar visualiseert de beelden tot een unieke tekening.